Digestie optima cu Forever Active Probiotic si Aloe Vera Gel

Forever Active Probiotic si Aloe Vera Gel

In timpul ultimelor decenii, mai multe ingrediente ce se regasesc in alimentatie s-au aflat in atentia cercetatorilor, contribuind astfel printr-o munca sustinuta la realizarea unor suplimente nutritive ce au un rol esential in sprijinirea sistemului digestiv. Astfel, atat probioticele cat si prebioticele s-au aflat in atentia cercetatorilor si consumatorilor. Forever Living Products a reusit la randul sau sa gaseasca esenta si valoarea acestor suplimente nutritive pentru bunastarea intregului organism, reusind in acelasi timp sa gaseasca echilibrul perfect pentru digestie, cu ajutorul foarte cunoscutului Forever Aloe Vera Gel.

Ce sunt probioticele si rolul pe care il indeplinesc?

Probioticele sunt denumite si bacterii „bune”, regasite in mod natural pe intreg cuprinsul tractului digestiv. Probioticele produc enzime si vitamine care contribuie din plin la imbunatatirea sanatatii sistemului digestiv si nu in ultimul rand la intarirea sistemului imunitar. Trebuie retinut ca nu toate bacteriile „bune” au beneficii importante pentru sanatat, doar putine dintre acestea indeplinesc cu adevarat un rol important pentru sanatate. In alimentele ce exista in prezent se regasesc de obicei prea putine si prea putin variate tulpini de bacterii „bune”, in conditiile in care organismul are nevoie de mult mai multe astfel de bacterii. Spre exemplu, unele unele probiotice sunt responsabile cu producerea vitaminei B, altele cu vitamina K, pe cand altele sunt responsabile cu producerea unor transmitatori care pot activa sistemul imunitar. Alte probiotice produc de exemplu antibiotice naturale, care anihileaza bacteriile ce distrug flora intestinala.

Forever Active Probiotic si Aloe Vera Gel

Forever Active Probiotic si Aloe Vera Gel

Pentru ca Forever Living Products cunoaste rolul acestor bacterii „bune” a realizat un supliment alimentar de exceptie, Forever Active Probiotic, un supliment alimentar extrem de complex, care acopera o variatate foarte mare de probiotice de care organismul are nevoie pentru o sanatate deplina. Echipa de savanti reunita in cadrul Forever Living Products a conceput acest supliement alimentar unic, ce furnizeaza nu mai putin de sase tulpini cu calitati benefice remarcabine si dovedite stiintific: patru tipuri de Lactobacillus si doua tipuri de Bifidobacterium. Pentru stimularea sanatatii digestive si a bunastarii intregului organism aceste componente au o actiune sinergica. Forever Active Probiotic foloseste o tehnologie brevetata de incapsulare care permite ca bacteriile continute sa fie eliberate abia dupa ce capsula ajunge in intestine, locul unde acestea trebuie sa actioneze benefic.

Prebioticele sunt ceea ce obisnuim sa numim „hrana” pentru probiotice, cele care stau la baza inmultirii bacteriilor „bune” in detrimentul celor nesanatoase. Aloe Vera, planta care sta la baza mai multor produse Forever Living Products isi revasta asupra consumatorilor proprietatile sale exceptionale, indeplinind printre altele chiar si rolul de prebiotice.

In concluzie, daca veti combina Forever Aloe Vera Gel cu Forever Active Probiotic se realizeaza premisele pentru creearea echilibrului optim ce va asigura sanatatea optima a digestiei.

(articol preluat din revista Forever, nr. 195)