Detoxifiere cu Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel este identic cu gelul pur de aloe vera

Organismul uman a fost comparat adesea cu reala uzina, acesta muncind neintrerupt in vederea eliminarii reziduurilor si toxinelor. Chimicalele ce provin din poluare, alcoolul, celulele moarte, produsele ce raman in urma digestiei si proceselor metabolice, bacteriile sunt doar cateva exemple de deseuri ce se acumuleaza in corpul uman si care trebuie eliminate cat mai repede cu putinta. Datorita unor procese extrem de complexe, organe interne precum rinichii, ficatul plamanii si intestinele sunt responsabile cu procesarea reziduurilor precum si cu eliminarea acestora.

Forever Aloe Vera Gel este identic cu gelul pur de aloe vera

Forever Aloe Vera Gel

Daca am avea o alimentatie echilibrata si sanatoasa, in mod normal nu am avea nevoie de ajutor, dar problema care se pune este urmatoarea: cati dintre noi reusim acest lucru si neputem lauda in acest sens? In fiecare moment suntem bombardati cu toxine atat din interior cat si din exterior. Daca ar fi sa le enumeram pe cele mai des intalnite astfel de toxine am putea sa ne referim la produsele chimice pentru igiena si curatenie, poluarea, fumul de tigara sau toxine rezultate din procesele metabolice, dar lista este mult mai lunga.

Obisnuim sa consumam in fiecare zi alimente despre a caror provenienta nu avem niciun fel de informatie, ori la cate procesari chimice a fost supuse, folosim foarte des medicamente de sinteza care pe de-o parte ne ajuta sa depasim anumite probleme, dar pe de alta parte prezinta efecte secundare si care ne intoxica organismul, iar daca peste toate acestea adaugam stresul la care suntem supusi aproape in fiecare zi datorita ritmului de viata foarte agitat al zilelor noastre, ar trebui sa intelegem de ce organismul nostru da semne ca se resimte. Atunci cand aparent fara niciun motiv ne confruntam cu stari de oboseala sau ne simtim slabiti, cand simtim ca nu avem energia necesara pentru a duce la bun sfarsit obiectivele pe care le avem de indeplinit, inseamna ca organismul ne cere sa-l ajutam sa facem curatenie.

La ce nereferim cand vorbim despre o detoxifiere eficienta si completa?

O cura de detoxifiere eficienta trebuie in primul rand sa accelereze la maxim ritmul prin care sunt eliminate toxinele din organism, in paralel cu reducerea nivelului de introducere prin alimentatie a toxinelor in organism la un nivel minim. Mai mult decat atat, trebuie sa facem tot ceea ce este posibil pentru contracararea efectelor negative ale radicalilor liberi, stimularea metabolismului, reducerea retentiei de lichide, imbunatatirea  oxigenarii tesuturilor, sa ajutam intestinul in vederea restabilirii florei bacteriene, etc..

Astfel, Aloe Vera Gel devine aliatul dumneavoastra in lupta cu toxinele, consumandu-l in fiecare zi.

  • Aloe Vera Gel este un aliat important in combaterea constipatiei;
  • Aloe Vera Gel sprijina reechilibrarea activitatii intestinale, prin imbunatatirea motilitatii si prin regularizarea pH-ului;
  • Aloe Vera Gel stimuleaza regenerarea celulara, datorita efectului imediat al detoxifierii;
  • Aloe Vera Gel este un supliment alimentar deosebit de bogat in vitamine, aminoacizi si minerale, fiind in acelasi timp unul dintre cele mai complete si complexe suplimente nutritive existente pe piata din Romania la ora actuala;
  • Aloe Vera Gel este un produs practic identic cu gelul ce se regaseste in mod natural in interiorul frunzei de aloe vera, fiind produs printr-un proces brevetat ce face posibila pastrarea tuturor elementelor nutritive;
  • Aloe Vera Gel normalizeaza metabolismul, sprijinind buna functionare a organismului.

Corpul nostru este de fapt casa noastra permanenta, zi de zi, 24 de ore din 24. Avem datoria astfel sa avem grija de el si sa-l hranim corect, iar el ne va da toata energia pentru a fi in forma maxima in fiecare zi.

(articol preluat din revista Forever nr. 107)