Despre noul produs Forever Daily

Ca traim intr-o lume a vitezei, stim cu totii. Ca stresul este primul pe lista factorilor care caracterizeaza stilul nostru de viata este, din nou, un lucru binecunoscut. Dar ce nu cunoaste majoritatea este modalitatea de a iesi din aceasta cursa a lumii moderne. Forever Living Products vine sa acorde o mana de ajutor si ne ofera solutia necesara: noul Forever Daily – un supliment alimentar de ultima generatie, special gandit pentru problemele omului modern.

In 2002, Journal of the American Medical Association (JAMA) a rasturnat lumea medicala globala prin publicarea unui articol care incuraja consumul zilnic de vitamine. Un citat din acest articol spunea urmatoarele: „…Cei mai multi oameni nu consuma cantitatea optima de vitamine prin dieta. În baza dovezilor puternice asupra eficacitatii obtinute prin testari aleatorii, se pare ca este benefic pentru toti adultii sa consume suplimente de vitamine.” (extras din prezentarea video a produsului) Din cauza stilului actual de viata, multora le este greu sa includa in dieta cotidiana alimentele care sa le furnizeze necesarul zilnic recomandat de vitamine si minerale. Mai mult decat atat, Organismul nostru este constant „bombardat” de poluare, stres fizic si mental si lipsa activitatii fizice. Vitaminele si mineralele joaca un rol important in cresterea si dezvoltarea normala a corpului, precum si asupra metabolismului. La fel si antioxidantii, care ajuta, totodata, si la reducerea efectelor nocive ale radicalilor liberi.  Forever Daily actioneaza asupra organismului asemenea unei simfonii Forever Daily nu ne ofera doar o formula echilibrata de vitamine si minerale, ci combina aceste ingrediente esentiale pentru sanatate cu complexul AOS (amestec pentru sustinere celulara avansata) si amestecul brevetat FVX20. Complexul AOS  (amestec pentru sustinere celulara avansata).

Combinatie sinergica de vitamine, minerale, aminoacizi si polizaharide din Aloe vera, special conceputa pentru a imbunatati utilizarea de catre organism a nutrientilor esentiali.

Substantele nutritive din complexul AOS sunt absorbite mai eficient, iar mineralele ajung exact la sistemele carora le sunt necesare.

Complexul AOS este unic si datorita efectului dat de combinatia dintre aminoacizi si minerale. Natura a creat aminoacizii indeajuns de puternici, incat sa poata rezista legati de minerale cand acestea trec prin tractul digestiv, dar, in acelasi timp, suficient de mici si slabi, incat sa se poata desprinde de minerale atunci cand ajung in anumite sisteme ale organismului. Toate acestea sunt posibile deoarece aminoacizii sunt folositi de organism pentru a forma proteinele. Datorita rolului critic pe care il joaca proteinele in organism, terenul de absorbtie al aminoacizilor este semnificativ mai mare, ceea ce face ca si substantele care sunt legate de aminoacizi sa fie mai eficient absorbite. De exemplu, o substanta minerala legata de un aminoacid este de 4 ori mai bine absorbita decat in forma sa libera.