Despre Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar este considerat pe buna dreptate a fi un arsenat adevarat de substante nutritive, avand in acelasi timp si o aroma deosebita. Spunem acest lucru pentru ca Aloe Berry Nectar este o combinatie reusita intre gelul de aloe vera stabilizat, recunoscut pentru proprietatile sale, si sucul de afine si merisor, ce-i confera produsului un plus de vitamina A si vitamina C, alaturi de pectina si potasiu.

Aloe Berry Nectar are in compunere toate minerale, enzimele, aminoacizii si vitaminele pe care le confera produsul Aloe Vera Gel, adaugand si beneficiile aduse de catre afine si cusul de mere.

Tractul urinar este unul dintre principalii beneficiari ai aproprietatilor antiseptice conferite de catre merisor, fiind in acelasi timp si o sursa foarte importanta de vitamina C. In acelasi timp merisorul este considerat a fi o importanta sursa de picnogenol, care nu este altceva decat un foarte puternic antioxidant, cu rol in pastrarea calitatii colagenului.

Aloe Berry Nectar contine suc de afine

Aloe Berry Nectar contine suc de afine

Despre modalitatile in care se poate consuma, se poate afirma ca Aloe Berry Nectar se poate consuma atat in timpul meselor, dar si in afara acestora. Spunem acest lucru, pentru  ca aroma oferita de catre Aloe Berry Nectar este una foarte delicioasa, data de gustul sucului din merisoarele proaspete si bine coapte, si al afinelor. Fructoza a fost adaugata pentru a fi in acelasi timp pe placul adultilor, dar si al copiilor.

Aloe Berry Nectar stimuleaza buna functionare a sistemului imunitar, dar contribuie in mod decisiv si la detoxifierea organismului, asanand tubul digestiv.

Administrarea produsului Aloe Berry Nectar se face in doze cuprinse intre 50 si 100 mililitri, in una sau doua reprize in fiecare zi. Este recomandat copiilor cu varsta minima de doi ani, iar doza normala pentru copii este jumatate din cea a unui adult.

Dupa desigilarea produsului, fiind un produs crud si de origine naturala, este important a fi pastrat la frigider, iar inainte de fiecare intrebuintare trebuie agitat. Simultan, pe perioada curei se recomanda a sae consuma acei doi litri de lichide pe zi cat este oricum normal a se consuma, pentru sprijinirea procesului de dezintoxicare.

Recapituland, despre Aloe Berry Nectar se poate afirma:

  • Aloe Berry Nectar nu este nu nimic mai prejos decat fratele sau mai mare, anume Aloe Vera Gel, prezentand toate proprietatile acestuia, dar aduce in plus si beneficiile conferite de sucul de afine si merisor;
  • Aloe Berry Nectar contine suficienti antioxidanti;
  • Aloe Berry Nectar este o foarte importanta sursa de vitamina A si vitamina C;
  • Aloe Berry Nectar este foarte important pentru protejarea sanatatii tractului digestiv

Aloe Berry Nectar se prezinta sub forma de flacoane de 1 litru.