De ce Forever Lean este un produs exceptional

Forever Lean, parte integranta a programului Nutri-Lean pentru controlul greutatii, contine ingrediente revolutionare, ce contribuie la reducerea absorbtiei caloriilor din carbohidrati si lipide. Principalul component al produsului este cactusul Opuntia ficus indica, cunoscut la noi si sub denumirea de nopal (smochin indian sau para tepoasa). Frunzele de nopal sunt foarte bogate in fibre alimentare, care impiedica absorbtia grasimilor, reducand aportul de calorii. Aceste fibre au o capacitate mult mai mare de a lega grasimile decat multe alte fibre. Fibrele interfera cu absorbtia grasimilor, nepermitandu-le acestora sa treaca din intestine in sange, ceea ce conduce la eliminarea lor odata cu materiile fecale.  De asemenea, extractul de nopal are si un efect hipoglicemic, de scadere a concentratiei glucozei din sange. De aceea este indicat nu numai celor care vor sa scape de kilogramele in exces, ci si celor suferinzi de rezistenta la insulina si diabet. Datorita dublei actiuni hipoglicemice si hipolipemiante (de scadere a colesterolului din sange) a extractului de nopal, Forever Lean este totodata indicat persoanelor supraponderale si obeze.

Al doilea component actival produsului este o anti-enzima amilolitica, din extract de boabe de fasole alba, care impiedica transformarea amidonului in glucoza si utilizarea lui ca sursa de energie. In felul acesta si o parte dintre carbohidrati vor fi eliminati nedigerati, contribuind la reducerea si mai pronuntata a aportului caloric. Consumul de fasole este benefic si datorita continutului de molibden, necesar pentru biosinteza si activarea unor enzime cu rol detoxifiant (aldehid-oxidaza si sulfit-oxidaza). Mai mult, fasolea alba este si o sursa importanta de fibre alimentare si proteine de buna calitate biologica, are un index glicemic scazut, contribuind si mai mult la reglarea glicemiei, colesterolemiei si a depozitelor de grasime din organism. Fasolea este, de asemenea, bogata si in magneziu, care are un rol important in calmarea sistemului nervos, inducand o stare de relaxare.

Blocantul de enzima actioneaza sinergic cu nopalul, potentandu-se reciproc, mai ales ca un al treilea component, cromul, cu eficacitate ridicata, intervine in acest proces de eliminare a surplusului de greutate. Este cunoscut faptul ca oligoelementul crom intervine in activarea factorului de toleranta la glucoza, prevenind starea prediabetica de rezistenta la insulina. Crescand eficacitatea insulinei, organismul va secreta o cantitate mai mica din acest hormon, iar nivelul normal de insulina permite si stimuleaza arderea grasimilor din depozite. Multi oameni se confrunta cu o pofta nestapanita pentru dulciuri, explicabila in conditiile existentei unui deficit de crom si din acest motiv considera ca este dificil sa-si controleze greutatea. Se stie, totodata, ca organismul are nevoie de crom pentru a asigura trecerea glucidelor din circulatia sangvina in celule, unde zaharul este transformat in energie. Atunci cand exista un un deficit de crom, glucoza tinde sa ramana in sange, in loc sa ajunga in celule. Peste 50% dintre europeni sunt considerati supraponderali si au nevoie sa gaseasca o cale de a-si controla ingestia de alimente. O modalitate la indemana poate fi utilizarea unui supliment alimentar care sa contina crom. Intr-un studiu publicat in Statele Unite in „The Journal Diabetes Technology & Therapeutics”, ingestia de alimente a fost redusa cu 25% la femeile adulte cu probleme de greutate care au luat crom o data pe zi, comparativ cu 8% la grupul placebo. De asemenea, senzatia de foame si nevoia de a manca grasimi au scazut la grupul de femei care au primit suplimentul cu crom.

Trimite-ne un mesaj

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi facuta publica. Toate campurile sunt obligatorii *