Cum poate ajuta aloe vera

Aloe vera este o planta cu numeroase intrebuintari medicale, facand parte din aceeasi familie cu cea a crinului. Se aseamana foarte mult cu cactusii, prezentand Frunze groase care au ghimpi pe marginile lor, iar culoarea variaza de la gri spre verde. Creste in mod spontan in America Centrala, sudul Europei, America de Sud, dar si in Asia sau Africa.

Alaturi de intrebuintarile sale medicale, aloe vera este folosita de catre oameni si pentru a lupta cu imbatranirea, dar si pentru mentinerea frumusetii.

Din planta aloe vera se foloseste in principal gelul de aloe vera, care se regaseste in interiorul frunzei. Gelul de aloe vera contine numeroase substante benefice organismului uman, intre care mentionam optsprezece aminoacizi, minerale, vitamin, acizi organici, polizaharide, enzyme, sterol, hormone, etc…

Dintre numeroasele sale proprietatile, mentionam pe cele mai importante dintre acestea:

  • Antibacteriene
  • Antiinflamatoare
  • Stimularea si intarirea imunitatii
  • Stimularea regenerarii tesuturilor

Proprietatile antiinflamatorii ale plantei apar datorita prezentei unei enzyme cu rol in reducerea inflamarilor excesive la aplicarea acesteia pe piele. In acest fel durerea se diminueaza considerabil, dar in acelasi timp contine si niste sterol vegetali, si ei agenti cu proprietati antiinflamatoare importante.

In ceea ce priveste sistemul digestive, gelul de aloe vera formeaza un strat care protejeaza tractul intestinal, capabil a rezista pana la cateva zile. Se obtine astfel un efect de calmare a tesuturilor intestinale, fiind ideal in tratarea unor problem medicale precum colita, candidoza, ulcerul etc…

Datorita glucomanatului, si el prezent in compazitia gelului de aloe vera, aceasta stimuleaza buna functionare a sistemului imunitar. In acest fel, ajuta la detoxifierea si protejarea organismului.

Una dintre intrebuintarile majore ale plantei este pentru vindecarea tesuturilor deteriorate, pentru proprietatile sale hidratante si capabile sa vindece anumite rani. Spre exemplu, in cazul arsurilor solare, se poate folosi fara nicio grija gelul de aloe vera, si intr-un timp foarte scurt se va observa cum aceasta calmeaza pielea si va opri iritatiile acesteia.

Asadar, aveti toate motivele sa va concentrati atentia asupra ofertei Forever Living Products, cel mai cunoscut si apreciat produs fiind de departe Aloe Vera Gel, cel care a fost cel dintai produs al acestei companii.