Clean 9 Pack te ajuta sa slabesti

Poate pentru că vara ne gândim la plajă sau poate din cauza hainelor mai lejere pe care le purtăm, poate că temperaturile înalte ne aduc aminte de vacanţele lungi din şcoală…indiferent care ar fi motivul, cu toţii tindem să ne amintim că avem câteva kilograme în plus numai în prag de concediu. Ca să nu mai lăsăm totul pe ultima sută de metri, haideţi să ne gândim: care ar fi dieta ideală? Ar trebui să ne ofere alimente cu gust plăcut? Să fie uşor de urmat şi să ne dea energie pe durata întregii zile? Şi în acelaşi timp să pună pe fugă kilogramele în plus? Avem o veste bună! Gama de produse pentru managementul greutăţii dezvoltată de Forever Living Products îndeplineşte toate condiţiile de mai sus, dar şi multe altele.

Primul pas pe care Forever te sfătuieşte să-l faci pentru a prelua controlul asupra stilului tău de viaţă şi asupra kilogramelor este urmarea programului Clean 9. Structurat pe durata a 9 zile, acest program este menit să cureţe organismul de conservanţi dăunători şi alte chimicale pe care le stocăm din mâncare, dar şi să te ajute să începi să arzi grăsimea în exces pe care organismul a stocat-o din cauza unei diete nepotrivite. Punctul de pornire pentru un organism sănătos îl reprezintă un sistem digestiv sănătos şi curat. Clean 9 îţi oferă instrumentele necesare pentru a-ţi detoxifia organismul şi pentru a te îndruma pe calea spre un stil de viaţă sănătos.

CLEAN 9 PACK include:

  • Aloe Vera Gel (3 flacoane) – 78 de substanţe nutritive care ajută organismul în procesul de detoxifiere, sprijinind, în acelaşi timp, un sistem digestiv sănătos şi îmbunătăţind starea generală.
  • Forever Lite Ultra cu Aminoteină – un shake deosebit de nutritiv, cu gust delicios de vanilie sau ciocolată, care reprezintă substituentul perfect al uneia dintre mesele de peste zi. Conţine cantitatea ideală de vitamine, minerale, proteine şi carbohidraţi necesari organismului de-a lungul unei zile active. Energia ta va fi la cote maxime, astfel încât nu vei simţi foamea, aşa cum se întâmplă atunci când urmezi alte diete.
  • Forever Garcinia Plus(70 de capsule) – sprijină în mod natural metabolismul, punându-te la adăpost de apetitul dezlănţuit sau de poftele nestăpânite, astfel încât nu vei mai simţi nevoia să ronţăi tot timpul.
  • Forever Bee Pollen (100 de tablete)  – polenul este un super-aliment ce aduce organismului o mega-doză de vitamine şi minerale uşor de absorbit pentru a te sprijini în efortul pe care îl depui. Ştiai că polenul a mai fost supranumit şi “viteză legală”, datorită energiei pe care o eliberează în organism?
  • Shaker – ca să prepari cele mai gustoase shake-uri pe tot parcursul programului, dar şi după.
  • Centimetru pentru măsurători – pentru că este mai uşor atunci când ţii evidenţa numărului din ce în ce mai mic de centimetri. Motivaţia este unul dintre cele mai importante ingrediente pentru succes!
  • Broşura – care te va ghida pas cu pas, kilogram cu kilogram şi centimetru cu centimetru pe toată durata programului. Reţete, exerciţii, încurajări – tot ce ai nevoie ca să reuşeşti se află aici!

Dacă vrei să scapi de un număr mai mare de kilograme, nutriţioniştii Forever Living Products te sfătuiesc să continui programul de slăbire cu Forever Nutri-Lean. După Clean 9, acesta este pasul imediat următor, care te va ajuta să îţi menţii greutatea şi să dobândeşti obiceiuri sănătoase pentru siluetă pe tot parcursul vieţii. Indiferent că alegi să faci doar primul pas (Clean 9), sau te încumeţi la toată călătoria(Forever Nutri-Lean), scrie-ne despre reuşita ta sau despre problemele pe care le-ai întâmpinat. Vom fi fericiţi să îţi sărbătorim reuşita sau să te sprijinim pentru a depăşi obstacolele. Oricum ar fi, eşti deja pe drumul cel bun. Felicitări!