Cateva cuvinte despre beneficiile usturoiului

Folosirea usturoiului de-a lungul timpului pe parcursul mai multor milenii nu face decat sa confirme ori de cate ori este nevoie, calitatile sale, ce pot fi folosite pentru prevenirea mai multor boli.

Usturoiul poate fi folosit inclusiv pentru tratarea cancerului, studiile scotand la iveala faptul ca datorita unor substante aflate in compozitia usturoiului precum dialil disulfidul, acesta are capacitatea de a contribui la distrugerea celulelor canceroase, simultan cu aceasta intarind si sistemul imunitar. Sunt recunoscute calitatile usturoiului pentru contributia sa la reducerea dezvoltarii tumorilor papilare

Normalizarea tensiunii arteriale este iar o calitate a usturoiului. Intai medicina traditionala asitica a scos la iveala acest lucru, apon numeroase studii medicale de data mai recenta au intarit acest lucru. Asadar, aveti toate motivele sa consumati usturoi in fiecare zi.

Vindecarea infectiilor produse la urechi in cazul copiilor  este accelerata, pentru ca acesta actiuneaza ca un antibiotic natural, avand proprietati antimicrobiene si antibacteriene. In aceste cazuri, se poate folosi sucul crud de usturoi, obtinut prin presarea catorva catei de usturoi, urmand ca acesta sa fie turnat apoi direct in ureche.

Usturoiul mai este apreciat ca fiind un veritabil antibiotic natural, si partea de apreciat este ca un distruge in acelasi timp si bacteriile sanatoase, fiind mai multe persoane care folosesc usturoiul pe post de antibiotic.

Usturoiul este un atioxidant puternic si ajuta si la scaderea nivelului glucozei serice din organism.

Pentru detoxifiere usturoiul contribuie in mod decisiv la eliminarea toxinelor din organism. In cele din urma se mai poate spune despre usturoi ca poseda efecte benefice asupra pielii, accelerand procesal de vindecare al vanatailor si ranilor.

Ca orice lucru bun, exista si niste limite in ceea ce priveste consumul de usturoi. Un este recomandat sa exageram consumand usturoi peste anumite cantitati, pentru ca pot aparea efecte negative precum mirosul mai putin placut al organismului, respiratie urat mirositoare, diverse probleme de digestie, alergii, botulism, etc…

Forever Living Products va propune Forever Garlic-Thyme, un produs pe baza de usturoi, iar pentru a vedea mai multe detalii va recomandam sa mergeti pe pagina produsului la adresa urmatoare: http://www.aloeveragel.com.ro/garlic-thyme-forever