Beneficiile acidului hialuronic

Sanatatea  articulatiilor consta in mobiliatea si stabilitatea sistemului articular. Datele furnizate de Organizatia Nationala a Sanatatii arata ca foarte multi oameni sufera de afectiuni ale sistemului articular, printre cele mai  frecvente se pot enumera: artita, osteoporoza, spondiloza. Aceste afectiuni ne pot afecta sanatatea pe termen lung  si conduc cel mai adesea la scaderea densitatii  osoase si la ingreunarea circulatiei sangelui pe termen lung. Stilul de viata sedentar si lipsa de hidratare conduc si ele la imbatranirea  articulatiilor. Acidul hialuronic este o proteina pe care organismul o produce pentru a lubrefia si proteja articulatiile si muschii, si pentru a mentine un nivel de hidratare optim. In prezent  Acidul  Hialuronic se  poate administra si pe cale orala. Acidul Hialuronic contribuie la reducerea inflamatiilor, lubrefiaza inflamatiile cronice, imbunatateste calitatea cartilagiului articular, creste lichidul sinovial si creste gradul de libertate in miscarea articulatilor.

Forever  Active HA  contine o formula care furnizeaza – acid hialuronic si are prorietati de hidratare si de lubrefiere, ulei de ghimbir  si sofranul de India, radacinoasele. Sofranul  este bogat in vitamina C  si este un antioxidant si este bun in prevenirea  si refacerea articulatiilor. Este un antioxidant foarte puternic si contine vitamina E, are efecte antibacteriane, este un protector pulmonar si renal, reduce nivelul colesterolului total.

Ghimbirul  are efect gastric si protector, are enzime pentru digestia proteinelor decat papaya. Este foarte bun pentru ficat si stimularea fluxului biliar, reduce durerea si ajuta mai mult la mobilitate, reduce nivelul colesterolului. Radacinoasele legumele care  contin amidon  stimuleaza  productia de acid hialuronic  in organism. Soia contine proteina numita izoflavone care imita estrogenul, care incurajeaza productia de acid hialuronic.

Lipsa de Acid Hialuronic are consecinte  in uzura tesuturilor prin frecare si conduce la macinarea oaselor  insotita de dureri articulare, la nivelul pielii absenta acidului hialuronic duce la riduri si cute, afectiuni oculare, contractii musculare, sindromul imbatranirii premature.

ADMINISTRARE: 2capsule/zi