Aroma Spa Collection

Aroma Spa Collection este un set Spa ce cuprinde trei produse ce va vor ajuta sa va rasfatati simturile. Cele trei produse care alcatuiesc trusa sunt: Relaxation Bath Salts, Relaxation Shower Gel si Relaxation Massage Lotion. Produsele se vor putea folosi atat individual cat si in trusa Aroma Spa Collection aducand in confortul casei beneficiile pe care le presupune o experienta spa aromaterapeutica de exceptie.

Iata pasii recomandati pentru obtinerea unor rezultate exceptionale cu trusa Aroma Spa Collection:

  1. Folositi Relaxation Bath Salts pentru a va elibera de grijile cotidiene, un produs ce se bazeaza in principal pe sarurile extrase din Marea Moarta, uleiuri esentiale si lavanda;
  2. Relaxation Shower Gel va va rasfata pielea, iar daca veti folosi si o lufa pielea va ramane mai fina si mai curata;
  3. Hidratati-va pielea cu Relaxation Massage Lotion, un produs ideal pentru a termina aceasta experienta unica

Trusa Aroma Spa Collection contine:

  • Relaxation Massage Lotion – cod 288;
  • Relaxation Shower Gel – cod 287;
  • Relaxation Bath Salts – cod 286

Produsele din trusa Aroma Spa Collection se pot vinde si separat.

Continut:

  • 350 gr Relaxation Massage Lotion;
  • 192 ml Relaxation Shower Gel;
  • 192 ml Relaxation Bath Salts

Toate cele trei produse ce alcatuiesc trusa Aroma Spa Collection au fost concepute pentru a aduce bucuria unei experiente unice a imbaierii, iar reunite in acest set vor darui o mult asteptata si binemeritata relaxare la sfarsitul unei zile obositoare. Forever Living Products Romania iti propune o solutie simpla si la indemana pentru o experienta completa a simturior, capatand in plus si o piele catifelata, frumoasa si sanatoasa.

Aveti toate motivele pentru a lasa grijile zilnice departe intrand in universul relaxarii absolute, si ne putem intreba ce poate fi mai relaxant decat o baie calda in sarurile de la Marea Moarta pentru a va elibera de stres?

*** Puteti utiliza produsele atat in cadrul trusei cat si individual pentru a avea in confortul propriei case parte de o experienta spa unica si de neuitat.

*** Trusa Aroma Spa collection contine si lavanda, recunoscuta pentru proprietatile sale calmante.

Pret Aroma Spa Collection: 67.02 EURO

Pentru informatii suplimentare de orice natura, inclusiv despre cum puteti obtine REDUCEREA DE 15% ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571. 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever