Aloe vera – miracolul oferit de catre natura

Aloe Vera

ALOE VERA – MIRACOLUL NATURII

Aloe Vera este o planta subtropicala, este una din cele 250 de specii de aloe vera si este binecunoscuta in toata lumea pentru efectul sau terapeutic foarte puternic, fiind considerata medicament natural. Ultimele cercatari medicale arata ca Aloe vera este singura specie cu cele mai puternice rezultate medicale. Planta are frunze carnoase care cresc direct din pamant,cu marginile in forma de fierastrau in mijloc prezinta o tulpina care se termina in flori de culoare galbena in forma cilindrica. Planta cultivata are inaltimea de 75-120cm, are12-15 frunze late carnoase si trebuie sa atinga varsta de 3-4 ani adica sa ajunga la maturitate ca sa poata fi recoltata. Planta Aloe vera creste natural in Africa de Nord, in tarile din jurul Marii Mediterane.

Cel mai mare cultivator, producator si distribuitor de aloe vera este FOREVER LIVING PRODUCTS asigurand peste 85% din necesarul de aloe vera pe plan mondial. Firma FOREVER LIVING PRODUCTS cultiva Aloe vera in insulele Barbados, in insulele Dominicane si pe plantatiile din Texas. Frunzele de aloe vera se recolteaza numai manual si astfel intreaga cantitate de gel ramane in frunza, prevenind procesul de oxidare. ALOE VERA  contine un complex de substante aloina un lichid galben cu gust amar folosit de secole ca laxativ.

Gelul de aloe vera este un lichid vascos situat in interiorul frunzelor si trebuie sa fie prelucrat in doua oare de la taiere  si este componenta cea mai activa si cea mai eficienta din punct de vedere medicala plantei. Gelul de aloe vera contine antachinoane (laxative), vitamine, substante minerale, saponinele cu efect dezinfectant.

Gelul contine toate vitaminele indispensabile pentru buna functionare a organismului uman. VitaminaA, vitaminaB1, vitaminaB2, vitaminaB3, vitaminaB5, vitaminaB6, vitaminaB8, vitaminaB9, vitaminaB12, vitamina C, vitaminaD, vitaminaE si substante minerale de o importanta vitala. Aloe vera contine 7 aminoacizi esentiali. Efectele principale ale gelului de Aloe Vera pentru organismul uman.

  • Detoxifierea  aloe ajuta la detoxifierea organizmuluisi normalizarea metabolizmului si ajung la nivel celular.
  • Stimularea regenararii celulare aloe vera  stimulazaza regenerarea tesuturilor de 6-8 ori mai mult.Penetreaza tesuturile umane pana in profunzime, cele mai multe substante, inclusiv apa patrund in piele numai 2 straturi.
  • Aloe Vera reuseste sa patrunda mult mai profund si astfel componentele sale active sau ale substantelor pana la nivelul la care se afla afectiunea. Gelul de aloe stimuleaza sistemul imunitar si are efect puternic sinergic, antibacterian, antiviral, antifungic, sedativ, analgezic.