Aloe Vera Gel, mai cunoscut sub denumirea de gelul de aloe vera este inconfundabil datorita proprietatilor sale binecunoscute in lume si in Romania si efectelor sale miraculoase Mai multe detalii »

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly, crema pe baza de gel stabilizat de aloe vera creata de catre Forever Living Products, poseda certe efecte regenerante si hidratante. Aloe Vera Gelly are la baza asa cum spuneam gelul de aloe vera, alaturi de alantoina (pentru efectele sale calmante), alge marine si vitamina E naturala, care formeaza impreuna un complex ideal pentru ingrijirea pielii. Asa cum se stie, de-a lungul timpului, aloe vera a fost folosita pentru ingrijirea si tratarea diverselor leziuni ale pielii mai mari sau mai mici. Se intampla adesea, ca in cele mai multe case, oamenii sa creasca cate o planta aloe vera pentru astfel de cazuri, adica tocmai pentru masuri de prim ajutor. Asadar, putem concluziona ca gelul de aloe vera este ideal pentru ingrijirea celor mai sensibile epiderme, avand certe efecte lubrefiante.

Aloe Vera Gelly se poate folosi prin aplicarea ei in regiunea afectata de iritatii sau diverse leziuni pentru refacerea acesteia, hidratare si catifelare. O alta calitate a produsului Aloe Vera Gelly este ca nu pateaza hainele, avand capacitatea de a patrunde rapid in piele, prezentandu-se sub forma unui gel translucid ce are in continut agenti de umectare si hidratare. Pentru ca aloe vera a fost folosita mai mereu pentru acordarea primului ajutor in caz de rani, dar si pentru tratarea arsurilor minore, Forever Living Products prezinta Aloe Vera Gelly sub forma unui gel care se aplica local, fiind absorbit complet, pentru obtinerea efectelor calmante, cicatrizante si hidratante dorite.

Utilizarea produsului Aloe Vera Gelly a dus la obtinerea unor rezultate apreciate in cazuri destul de des intalnite precum acnee, arsuri (solare), sau alte leziuni cutanate minore. Gelul translucid, forma sub care se prezinta Aloe Vera Gelly, poseda efecte antiinflamatoare, calmante, de combatere a infectiilor, putand fi folosit si in cazul tratamentelor de infrumusetare a parului cum ar fi inainte de vopsiri sau ondulari permanente. Aloe Vera Gelly, isi gaseste oriunde utilitate, in dulapiorul din baie, alaturi de noi in tabara, in bucatarie, oriunde este nevoie de un tovaras de nadejde pentru ingrijirea atenta a pielii.

PRET CONSUMATOR
PRET DISTRIBUITOR (REDUS CU 15%)
16.74 Euro
14.24 Euro
*** Pretul de vanzare este pentru aceia dintre dumneavoastra care nu vor sa-si procure o legitimatie de consumator, oricum GRATUITA, altfel spus consumatori ocazionali.

*** TRANSPORT GRATUIT

PRETUL DE DISTRIBUITOR (cu 15% mai mic decat pretul de consumator) este pentru aceia dintre dumneavoastra care FAC O COMANDA DE MINIM 50 EURO + TVA, si care aleg sa-si procure o LEGITIMATIE DE CONSUMATOR (GRATUITA), in felul acesta beneficiind de urmatoarele avantaje:

- reducerea de 15% este valabila PE VIATA;- pot recomanda si altora produsele Forever, fiind recompensati de catre firma Forever Living Products Romania cu bani;
- devenind consumatori fideli pot beneficia de reduceri de pana la 36%;
- pot comanda DIRECT LA FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nedepinzand de nimeni altcineva;
- dintr-un consumator multumit puteti dezvolta o afacere si beneficia de facilitatile planului de marketing ce ofera numeroase posibilitati de obtinere a unor venituri direct proportionale cu implicarea fiecaruia

- TRANSPORT GRATUIT
- MATERIALE INFORMATIVE, PREZENTARI LIVE DE PRODUSE, SPRIJIN PENTRU DEZVOLTAREA UNEI AFACERI (pentru cei ce doresc acest lucru)

Trimite un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi facut publica. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>