Aloe Vera Gel, mai cunoscut sub denumirea de gelul de aloe vera este inconfundabil datorita proprietatilor sale binecunoscute in lume si in Romania si efectelor sale miraculoase Mai multe detalii »

Aloe Vera Gel

aloe_vera_gel2

Aloe Vera Gel se poate consuma in orice perioada a anului, cu atat mai mult in timpul perioadelor reci din an, cand organismul, pentru a se apara, trebuie sa faca eforturi si mai mari. Folosirea plantei Aloe Vera este poate cea mai indreptatita metoda naturala de aparare a organismului impotriva actiunii factorilor distruictivi care ne inconjoara.

Cand ai la indemana Aloe Vera Gel oferit de catre Forever Living Products stii deja ca vei beneficia din plin de tot ceea ce aloe vera poate oferi. Nu exista un supliment nutritiv cu un continut mai bogat in nutrienti la ora actuala pe piata, sau daca ne referim strict la produsele care pretind ca au aloe vera in continut, niciunul nu se apropie de proprietatile plantei aloe vera in stare proaspata, precum o face gelul de aloe vera de la Forever Living. In randurile de mai jos puteti citi despre ceea ce poate face gelul de aloe vera pentru sanatatea dumneavostra. Aloe Vera Gel poseda inainte de toate un efect de detoxifiere (dezintoxicare si curatire) a organismului. Toţi acordăm o mare atenţie igienei corporale exterioare, dar nu se întâmplă acelaşi lucru şi cu organele noastre interne. Printr-o alimentaţie incorectă, din cauza poluării în care trăim, organele noastre interne sunt suprasolicitate din cauza substanţelor toxice introduse în organism zi de zi. Orice terapie îşi propune detoxifierea şi curăţirea organismului. Prin acţiunea sa de curăţire şi de eliminare a toxinelor sedimentate în organism, ajută la refacerea sistemului imunitar şi la regenerarea celulară şi are efecte curative benefice asupra mucoaselor, vezicii biliare, ficatului, este diuretic, are efecte pozitive asupra activităţii intestinale (tonic), vindecă hemoroizii şi ulcerele gastro-intestinale, reduce inflamaţiile, are efect preventiv asupra apariţiei tumorilor.
Previne afecţiunile intestinalesucul de Aloe Vera poate fi folosit cu succes în prevenire afecţiunilor intestinale inflamatorii, după cum relevă un studiu publicat în „Journal of Alternative Medicine”. Cercetătorii au constatat că Aloe Vera este capabilă să reechilibreze activitatea intestinală prin regularizarea pH-ului intestinal, îmbunătăţirea mobilităţii intestinale, creşterea densităţii scaunului şi reducerea numărului de microorganisme fecale, inclusiv fermenţi.

Efecte generale ale gelului de aloe vera:

 • Imuno-stimulator: dă un uriaş impuls sistemului imunitar, crescând rezistenţa organismului în cazul diferitelor alergii, astmului bronşic, bolilor imunitare, bolilor tumorale.
 • Detoxifiant: ajută la detoxifierea organismului până la nivel celular.
 • Reglează metabolismul – în acelaşi timp curăţă şi alimentează organismul cu cele mai importante şi indispensabile substanţe nutritive, previne depunerea calciului pe articulaţii, stimulează regenerarea ţesuturilor în afecţiuni ale pielii, varice, ulcer de gambă, ulcer varicos, hemoroizi, ulcer gastro-duodenal, probleme acute şi cronice ale intestinului subţire şi gros, regenerarea ficatului şi a celorlalte organe interne.
 • PREVINE aparitia bolilor cardio-vasculare precum arteroscleroză, scleroză multiplă, scade colesterolul, hipertensiunea şi glicemia ridicată.
 • Imbunătăţeşte starea fizică şi psihică: depresii, stress, tulburări de somn, detoxifierea organismului de alcool, tutun şi droguri, în perioadele de convalescenţă după naştere, operaţii, boli, asigurând o condiţie fizico-psihică generală foarte bună, fortifică organismul, fiind în acelaşi timp un:
 • Hepatoprotector
 • Astringent, analgezic
 • Antiinflamator, antibacterian, antiviral
 • Germicid, fungistat, antihelminric
 • Contracarează reacţiile adverse ale chimioterapie!
 • Este cel mai bun „pansament gastric”, contribuie la restabilirea florei bacteriene digestive
 • Controlează răspândirea Candidei

In cazul în care un pacient este dependent de o anumită medicaţie, gelul de Aloe Vera este un ajutor fantastic, deoarece el potenţează efectele unor medicamente, astfel încât în 2-3 luni, cu acordul medicului curant, se poate scădea doza de medicament.

Recomandări legate de consumul de gel de aloe vera:

 1. Se recomandă în cure de minimum două luni. Poate fi consumat şi timp de 6 -12 luni, în funcţie de starea de sănătate şi rezultatele analizelor de laborator.
 2. Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important consumul a minimum 2,5 l lichide pe zi (ceaiuri, sucuri naturale, supe, apă plată/minerală).

Forever Living Products vine pe piata cu produsul Aloe Vera Gel, practic identic cu gelul proaspat de aloe vera.

Legat de indicatiile pe care le presupune consumul de gel de aloe vera puteti parcurge si pagina dedicata special indicatiilor de consum…

PRET CONSUMATOR
PRET DISTRIBUITOR (REDUS CU 15%)
28.46 Euro
24.19 Euro
*** Pretul de vanzare este pentru aceia dintre dumneavoastra care nu vor sa-si procure o legitimatie de consumator, oricum GRATUITA, altfel spus consumatori ocazionali.

*** TRANSPORT GRATUIT

PRETUL DE DISTRIBUITOR (cu 15% mai mic decat pretul de consumator) este pentru aceia dintre dumneavoastra care FAC O COMANDA DE MINIM 50 EURO + TVA, si care aleg sa-si procure o LEGITIMATIE DE CONSUMATOR (GRATUITA), in felul acesta beneficiind de urmatoarele avantaje:

- reducerea de 15% este valabila PE VIATA;- pot recomanda si altora produsele Forever, fiind recompensati de catre firma Forever Living Products Romania cu bani;
- devenind consumatori fideli pot beneficia de reduceri de pana la 36%;
- pot comanda DIRECT LA FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nedepinzand de nimeni altcineva;
- dintr-un consumator multumit puteti dezvolta o afacere si beneficia de facilitatile planului de marketing ce ofera numeroase posibilitati de obtinere a unor venituri direct proportionale cu implicarea fiecaruia

- TRANSPORT GRATUIT
- MATERIALE INFORMATIVE, PREZENTARI LIVE DE PRODUSE, SPRIJIN PENTRU DEZVOLTAREA UNEI AFACERI (pentru cei ce doresc acest lucru)

Mai multe detalii despre pretul produsului Aloe Vera Gel puteti citi pe pagina Aloe Vera Gel Pret

Trimite un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi facut publica. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>