Aloe Vera Gel indicatii

In acest articol puteti citi despre gelul de aloe vera, indicatii de folosire, posibile efecte, s.a.m.d. Inainte de toate, este bine de stiut ca produsele Forever, inclusiv gelul de aloe vera, nu sunt medicamente, nu sunt concepute in scop terapeutic, si nu inlocuiesc in nicun caz tratamentul prescris de medic in prealabil.

Aloe Vera Gel este un produs ce ajuta la functionarea normala a tubului digestiv, obtinerea unui nivel ideal de energie si echilibrarea generala a metabolismului. Planta Aloe Vera vine cu multiple beneficii pentru organism, continand peste 200 de compusi activi si peste 75 de factori nutritivi, cum ar fi: minerale (potasiu, calciu, sodiu, fosfor, fier, magneziu, crom, mangan, seleniu, iod, cupru, zinc), aminoacizi (esentiali si neesentiali) si 12 vitamine (vitamina C, vitamina E, vitamina D, complexul de vitamine B, vitamina A, acid pantotenic, acid folic). Cele mai multe produse de la Forever se bazeaza pe gelul de aloe vera si pe nenumaratele beneficii pe care aceasta planta le aduce organismului.

Aloe Vera Gel este primul produs de acest tip care a obtinut recunoasterea Consiliului Stiintific International Pentru Aloe, cu sediul la Londra.

Aloe Vera Gel Indicatii de administrare

  1. Se recomanda tinerea a doua sau trei cure anuale, fiecare pe durata a doua-trei luni de zile. In timpul acestor cure este recomandat consumul a minim 2 litri de lichide pe zi. Se recomanda consumul a 60-80 ml o data sau de doua ori pe zi.
  2. Gelul trebuie pastrat la frigider dupa desigilare si trebuie consumat dimineata, pe stomacul gol, pentru a evita combinarea cu enzimele si acizii din stomac.
  3. Nu este indicat copiilor sub doi ani.

Alte precizari:

  • Gelul de Aloe Vera ofera organismului micronutrientii si oligoelementele de care are nevoie, cu efectele antiinflamatorii si analgezice ale acestori compusi. Acesta mai contine si acemannan, care ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar.
  • Avantajele pe care Aloe Vera Gel le prezinta comparativ cu alte produse similare de pe piata consta in calitatea acestuia, procesul de fabricare utilizand numai conservanti de origine naturala, nefiind nici filtrat

Pentru modalitatile de achizitionare, pret mergeti pe pagina dedicata pretului pentru acest produs, ALOE VERA GEL PRET