Aloe Vera Gel, mai cunoscut sub denumirea de gelul de aloe vera este inconfundabil datorita proprietatilor sale binecunoscute in lume si in Romania si efectelor sale miraculoase Mai multe detalii »

Aloe Vera – efecte generale

Gelul Aloe vera este extras din planta de aloe vera (daca vorbim despre Forever Living Products, specia folosita este Aloe Berbadensis Miller) si este considerat ca avand o capacitate deosebita de a sprijini sanatatea, fiind recunoscut pentru calitatile sale benefice. Aloe Vera cu denumirea stiintifica Aloe Barbadensis Miller este o planta suculenta, al carei gel a fost uzitat de foarte multi ani ca un tratament impotriva diferitelor afectiuni.

Pentru a intelege mai usor valoarea terapeutica si de prevenire pe care o are gelul de aloe vera, pentru fiecare dintre noi, putem spune ca efectele principale ale gelului de aloe vera pot fi grupate in cinci directii principale de actiune:

Detoxifierea: gelul de aloe vera normalizeaza metabolismul si detoxifica organismul. Prin actiunea componentelor active care ajung la nivel celular se obtine o purificare deosebita prin eliminarea toxinelor stocate la toate nivelurile organismului, fapt care duce la inlaturarea uneia dintre cele mai importante cauze ale imbolnavirilor.

Stimularea regenerarii celulare: Aloe Vera stimuleaza regenerarea tesuturilor si aparitia celor noi, sanatoase. S-a demonstrat foarte clar faptul ca sub influenta gelului de aloe vera cresterea celulara este stimulata de 6-8 ori.

Penetratia: Prin agentii sai activi, are capacitatea de a patrunde, de a penetra tesuturile umane pana in profunzime. De cele mai multe ori, substantele pe care le consumam, spre exemplu apa, patrund in piele numai doua straturi. Prin comparatie, Aloe Vera reuseste sa patrunda mult mai profund si poate vehicula astfel componentele sale active sau ale substantelor cu care este asociata, pana la nivelul la care se afla afectiunea.

Stimularea sistemului imunitar: Confera eficienta in reactia naturala a organismului de a se apara de agresiunile externe şi de a se auto-vindeca. Chiar numai dupa cateva zile de cura cu gel de Aloe Vera eficienta celulelor numite macrofage (un anumit tip de leucocite cu rol de a lupta impotriva agentilor patogeni) creste de circa 10 ori asigurand eliminarea rapida a agresiunilor externe.

Gelul de aloe vera prezinta un efect puternic, sinergic: antibacterian, antiviral, antifungic, sedativ, analgezic.

Sursa: www.aloeveraproduse.ro

Trimite un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi facut publica. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>