Aloe Refreshing Toner

Sonya® Aloe Refreshing Toner are la baza o formula bazata pe extractul de ceai alb alaturi de gelul stabilizat de aloe vera, pentru a conferi pielii toate substantele nutritive necesare pentru a asigura un nivel normal al hidratarii.

Sonya® Aloe Refreshing Toner NU are in continutul sau alcool, furnizand simultan un efect de improspatare si hidratare. Produsul se va utiliza dupa ce in prealabil s-a efectuat o demachiere cu Sonya® Aloe Purifying Cleanser, iar rezultatul va fi ca imediat pielea va beneficia de toate proprietatile nutritive pe care gelul de aloe vera le poseda, alaturi de extractele de castravete si ceai alb.

Modul de folosire al produsului:

  • Sonya® Aloe Refreshing Toner se va folosi atat dimineata cat si seara, dupa ce in prealabil s-a efectuat demachierea cu Sonya® Aloe Purifying Cleanser. Se va tampona usor fata, pana in zona decolteului, sau in orice alta zona dorita, folosind dischetele demachiante imbibate in acest produs

*** Sonya® Aloe Refreshing Toner contine gel de aloe vera si extracte de ceai alb si de castravete

*** Sonya® Aloe Refreshing Toner NU are in continutul sau alcool

*** Sonya® Aloe Refreshing Toner hidrateaza si improspateaza tenul

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever