Aloe Vera Gel, mai cunoscut sub denumirea de gelul de aloe vera este inconfundabil datorita proprietatilor sale binecunoscute in lume si in Romania si efectelor sale miraculoase Mai multe detalii »

Aloe Propolis Creme

Foloseste Aloe Propolis Creme pentru ingrijirea tenului

Aloe Propolis Creme se remarca prin modul exceptional prin care imbina avantajele oferite de catre aloe vera cu cele ale propolisului. Propolisul se remarca prin proprietatile sale antibiotice naturale, in vreme ce aloe vera se remarca prin proprietatile sale hidratante si regenerante. Aloe Propolis Creme va sprijini procesul de vindecare si de regenerare a pielii, pentru ca gelul de aloe vera poseda capacitatea de a patrunde in cele mai adanci straturi ale pielii transportand astfel propolisul acolo unde altfel nu ar fi posibil sa ajunga. Cele mai importante ingrediente pe care le regasim in Aloe Propolis Creme sunt gelul stabilizat de aloe vera, propolisul natural, beta-carotina, alantoina, extract de musetel, extract de tataneasa si vitamina E.

Pentru ca suntem absolut siguri de calitatile exceptionale pe care le poseda Aloe Propolis Creme, ne punem pe buna dreptate intrebarea daca este posibil ca alt produs similar sa se ridice la nivelul cremei Aloe Propolis Creme. Creme ca pe care azi o aducem in atentia dumneavoastra este rodul combinarii experientei foarte bogate rezultate din pozitia de lider mondial in cultivarea si prelucrarea plantei aloe vera, cu beneficiile pe care produse le apicole le aduc, in cazul de fata referindu-ne la propolis. Pentru o hidratare exceptionala si pentru refacerea pielii, sunt folosite o serie de ingrediente cu o indelunga traditie in ceea ce priveste utilizarea in medicina traditionala, care completeaza actiunea oferita de catre gelul de aloe vera si propolis. Putem lua ca exemplu musetelul, despre care stim cu totii ca are o traditie foarte mare in medicina traditionala. Actiunile benefice ale cremei Aloe Propolis Creme sunt completate de catre vitaminele A si E, ajutand astfel la o hidratare mai eficienta dar si la o refacere cutanata imbunatatita. Sanatatea pielii va fi astfel protejata de catre Aloe Propolis Creme, pastrandu-se astfel o tonicitate si textura adecvata.

Ca o recomandare, pentru obtinerea unor rezultate mult imbunatatite in tratamentul unor probleme ale tenului, Aloe Propolis Creme se poate folosi in paralel cu Aloe Vera Gel si Aloe Liquid Soap.

 

Modul in care Aloe Propolis Creme se va folosi:

  • Crema se va folosi la nevoie prin aplicarea ei in locurile dorite, numai dupa ce pielea va fi curatata in prealabil

 

Continutul produsului:

  • Aloe Propolis Creme contine 113 grame
PRET CONSUMATOR
PRET DISTRIBUITOR (REDUS CU 15%)
22.46 Euro
18.92 Euro
*** Pretul de vanzare este pentru aceia dintre dumneavoastra care nu vor sa-si procure o legitimatie de consumator, oricum GRATUITA, altfel spus consumatori ocazionali.

*** TRANSPORT GRATUIT

PRETUL DE DISTRIBUITOR (cu 15% mai mic decat pretul de consumator) este pentru aceia dintre dumneavoastra care FAC O COMANDA DE MINIM 50 EURO + TVA, si care aleg sa-si procure o LEGITIMATIE DE CONSUMATOR (GRATUITA), in felul acesta beneficiind de urmatoarele avantaje:

- reducerea de 15% este valabila PE VIATA;- pot recomanda si altora produsele Forever, fiind recompensati de catre firma Forever Living Products Romania cu bani;
- devenind consumatori fideli pot beneficia de reduceri de pana la 36%;
- pot comanda DIRECT LA FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nedepinzand de nimeni altcineva;
- dintr-un consumator multumit puteti dezvolta o afacere si beneficia de facilitatile planului de marketing ce ofera numeroase posibilitati de obtinere a unor venituri direct proportionale cu implicarea fiecaruia

- TRANSPORT GRATUIT
- MATERIALE INFORMATIVE, PREZENTARI LIVE DE PRODUSE, SPRIJIN PENTRU DEZVOLTAREA UNEI AFACERI (pentru cei ce doresc acest lucru)

 

Trimite un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi facut publica. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>