Aloe Nourishing Serum

Sonya Aloe Nourishing Serum este un produs Forever Living ideal pentru mentinerea aspectului tanar al tenului, restabilind si intretinand nivelul hidratarii la nivelul tenului, datorita combinatiei dintre extractul de ceai alb si gelului de aloe vera pe care se bazeaza acest produs. Sonya Aloe Nourishing Serum poseda o textura fina, lejera si usor de aplicat, ce poate patraunde foarte rapid in piele. Totodata Sonya Aloe Nourishing Serum se constituie ca o baza ideala pentru un alt produs de la Forever Living Products, anume Aloe Balancing Cream.

Modul de utilizare al produsului:

  • Sonya Aloe Nourishing Serum se va aplica atat dimineata cat si seara, dupa ce in prealabil ati efectuat o tonifiere cu Aloe Refreshing Toner, prin aplicarea a trei doze pe varfurile degetelor, urmand ca apoi produsul sa se aplice acolo unde este nevoie, de obicei la nivelul fetei sau decolteului

*** Sonya Aloe Nourishing Serum are la baza extractul de ceai alb si gelul de aloe vera

*** Sonya Aloe Nourishing Serum prezinta o textura fina, lejera si fluida

*** Sonya Aloe Nourishing Serum contribuie la restabilirea nivelului normal al hidratarii pielii

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever