Aloe Vera Gel, mai cunoscut sub denumirea de gelul de aloe vera este inconfundabil datorita proprietatilor sale binecunoscute in lume si in Romania si efectelor sale miraculoase Mai multe detalii »

Aloe Lotion

Aloe Lotion pentru o ingrijire delicata a pielii

   Aloe Lotion, sau una dintre cele mai apreciate produse marca Forever Living Products, se prezinta acum in fata dumneavoastra sub forma unei emulsii cu reale calitati ce o fac ideala pentru ingrijirea pielii. Formula produsului Aloe Lotion combina gelul stabilizat de aloe vera cu elastina, diverse vitamine, colagenul, uleiul de jojoba si alantoina. Imediat dupa ritualul de imbaiere, aplicarea produsului nostru devine pentru piele un extraordinar mod de ingrijire a acesteia.

   Aloe Lotion se remarca in primul si in primul rand prin versatilitatea sa, fiind unul dintre produsele reprezentative ce poarta marca Forever Living Products. Astfel, Aloe Lotion se poate utiliza in foarte multe feluri, pentru ca uleiul de jojoba si vitamina E sunt ideale pentru hidratarea si catifelarea pielii, in vreme ce elastina si mai ales colagenul, contribuie din plin la mentinerea supletii pielii pe termen lung.

   Aloe Lotion se poate folosi de si cei ce prezinta tenuri uscate, inclusiv de cei ce sunt expusi in mod intensiv la intemperii. Crema pe care o supunem astazi atentiei dumneavoastra poseda un parfum delicat, contribuie la restabilirea rapida a nivelului normal al pH-ului cutanat, inclusiv la epidermele sensibile, realizeaza o hidratare optima si de lunga durata, toate acestea contribuind din plin la mentinerea unei pieli suple si stralucitoare. Avantajele pe care tehnologiile de ultim moment din cadrul industriei produselor de infrumusetare le ofera sunt inglobate in Aloe Lotion, ceea ce ne face sa credem ca Aloe Lotion va aduce toate acele efecte pozitive pentru piele pe care vi le doriti.

   Modul de intrebuintare al produsului:

  • Aloe Lotion se va aplica numai dupa ce pielea a fost curatata in prealabil, oriunde este nevoie;
  • Pentru a obtine rezultatele pe care vi le doriti, crema se va aplica cu miscari fine circulare si se va masa locul aplicarii pana la patrunderea completa a acesteia in piele.

Continutul produsului:

  • Aloe Lotion se prezinta sub forma unui tub care contine 118 ml de produs.
PRET CONSUMATOR
PRET DISTRIBUITOR (REDUS CU 15%)
16.74 Euro
14.24 Euro
*** Pretul de vanzare este pentru aceia dintre dumneavoastra care nu vor sa-si procure o legitimatie de consumator, oricum GRATUITA, altfel spus consumatori ocazionali.

*** TRANSPORT GRATUIT

PRETUL DE DISTRIBUITOR (cu 15% mai mic decat pretul de consumator) este pentru aceia dintre dumneavoastra care FAC O COMANDA DE MINIM 50 EURO + TVA, si care aleg sa-si procure o LEGITIMATIE DE CONSUMATOR (GRATUITA), in felul acesta beneficiind de urmatoarele avantaje:

- reducerea de 15% este valabila PE VIATA;- pot recomanda si altora produsele Forever, fiind recompensati de catre firma Forever Living Products Romania cu bani;
- devenind consumatori fideli pot beneficia de reduceri de pana la 36%;
- pot comanda DIRECT LA FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nedepinzand de nimeni altcineva;
- dintr-un consumator multumit puteti dezvolta o afacere si beneficia de facilitatile planului de marketing ce ofera numeroase posibilitati de obtinere a unor venituri direct proportionale cu implicarea fiecaruia

- TRANSPORT GRATUIT
- MATERIALE INFORMATIVE, PREZENTARI LIVE DE PRODUSE, SPRIJIN PENTRU DEZVOLTAREA UNEI AFACERI (pentru cei ce doresc acest lucru)

Trimite un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi facut publica. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>