Aloe Fleur de Jouvence

Aloe Fleur de Jouvence se poate ridica la cele mai inalte asteptari ale oricarei doamne oricat de pretentisoasa ar fi. Una dintre cele mai performante truse cosmetice, Aloe Fleur de Jouvence are un efect revitalizant-reparator, in primul rand datorita gelului de aloe vera, de o puritate fara egal. Alaturi de gelul de aloe vera in produsele ce compun Aloe Fleur de Jouvence se mai regasesc in cantitati mari colagenul si elastina, emulgatori, egenti de hidratare care asigura efecte de exceptie si agenti umectanti. Trusa Aloe Fleur de Jouvence va este prezentata intr-un ambalaj luxos, care ia forma unei foarte elegante casete cu o oglinda interioara, iar produsele ce compun aceasta trusa putandu-se achizitiona si separat.

Iata pentru fiecare produs in parte din trusa, care este destinatia fiecaruia:

    • Pentru demachiere se va folosi Exfoliating Cleanser, de doua ori pe zi, asigurand un primul rand un efect de curatire;

  • Rehydrating Toner va asigura un efect de tonifiere si improspatare; de asemenea se poate folosi de doua ori pe zi;
  • Facial Mask Contour Mask Powder alaturi de Aloe Activator se vor aplica de circa 2-3 ori p saptamana;
  • Recovering Night Creme este o crema de noapte pe baza de aloe vera;
  • Firming Day Lotion, si ea o lotiune pe baza de aloe vera, va ajuta la refacerea nivelului hidratarii normal, fiind folosita pentru indepartarea oricaror impuritati, inclusiv a celor de machiaj, de la nivelul epidermei.

NOTA: Toate produsele ce compun trusa Aloe Fleur de Jouvence sunt de o calitate exceptionala, ce contin diverse ingrediente hipoalergenice, dar chiar si in atare conditii se impune testarea lor inainte de folosire pe o suprafata cutanata redusa, asa cum se face ca si in cazul oricarui produs nou.

Pret Aloe Fleur de Jouvence: 108.40 EURO

Pentru informatii suplimentare de orice natura, inclusiv despre cum puteti obtine REDUCEREA DE 15% ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571. 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever