Aloe Ever-Shield Deodorant Forever, un produs exceptional

Aloe Vera Deodorant Forever

Un grup de cercetatori de la Universitatea Reading situata in Marea Britanie au publicat anterior o serie de studii care indica o legatura posibila intre frecventele crescande de aparitie a cancerului la san si folosirea antiperspirantelor care cel mai adesea contin aluminiu. Din fericire, exista o alternativa aflata la indemana noastra pentru a evita acest risc: Aloe Ever-Shield Deodorant Stick.

Pe parcursul ultimilor peste 25 de ani, in Marea Britanie numarul cazurilor de cancer la san inregistrat a crescut ingrijorator de la circa 20000 de cazuri cate se inregistrau pe an in anii `70 la circa 40000 de cazuri pe an in zilele noastre. Printre cauzele suspectate a sta la baza acestor cazuri se numara si folosirea antiperspirantelor care contin diverse chimicale precum aluminiul si zirconiul, acestea ajungand piele prin intermediul foliculilor pilosi.

Aloe Vera Deodorant Forever

Aloe Vera Deodorant Forever

Avand in vedere ca odata cu transpiratia se produce si eliminarea de toxine, cercetatorii au plecat de la premisa ca blocarea procesului de transpiratie din cauza folosirii antiperspirantelor, conduce la o acumulare de toxine in ganglionii limfatici axilari si contribuie, de-a lungul timpului, la modificari in tesutul din jurul sanilor. In urma unor studii de data mai recenta, oamenii de stiinta au tras concluzia ca poate sa existe o alta legatura intre frecventa de aparitie a cancerului de san si antiperspirante. Unele teste de laborator au aratat ca zirconiul si aluminiul odata patrunse in corp, ajung in interiorul celulelor provocand mutatii ale ADN-ului celurar, mutatii ce pot conduce la dezechilibrarea balantei hormonale si implicit la aparitia cancerului de san.

Asadar, exista vreo legatura?

Antiperspirantele clasice cresc riscul de cancer la san, pentru ca ele contin saruri de aluminiu si ioni metalici care „mimeaza” efectele hormonului estrogenic.

„Având în vedere faptul că estrogenul este recunoscut pentru implicarea în dezvoltarea cancerului la sân, orice componente cu activitate estrogenică care pot pătrunde în corp, la nivelul sânului, pot influenţa, cel puţin teoretic, apariţia cancerului mamar”, spune Dr. Phillippa Daibre, din cadrul Şcolii de Ştiinţe Biologice de la Universitatea Reading.

In acest caz, de ce ne-am asuma acest risc? Stim ca majoritatea antiperspirantelor ce exista la ora actuala pe piata din Romania in prezent au in compozitie compusi pe baza de zirconiu si aluminiu, fiind extrem de greu sa gasim un produs care sa nu le contin.

Deodorant Forever

Deodorant Forever

CE ALTERNATIVA AVEM?

In oferta de produse Forever Living Products putem gasi un produs sigur si eficient, ce are la baza o formula revolutionara care nu contine acesti compusi nocivi. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick are la baza gelul de aloe vera, fiind un produs capabil sa ofere o protectie eficienta impotriva mirosurilor neplacute pe intreg parcursul zilei si care poate fi aplicat imediat dupa epilare sau dupa dus. Mai mult decat atat, de cele mai multe ori nu avem posibilitatea sa alegem atunci cand vine vorba despre factorii din mediul inconjurator care ne pot afecta sanatatea. Insa, cu Aloe Ever-Shield Deodorant Stick suntem protejati intr-un mod natural, fara a fi expusi riscului de a intra in contact cu aceste substante nocive. Nu mai ramane decat sa-l folositi cu cea mai mare incredere.

Aloe Ever-Shield Deodorant Forever se remarca prin cateva idei principale:

  • Aloe Ever-Shield Deodorant Forever nu pateaza hainele;
  • Aloe Ever-Shield Deodorant Forever nu contine deloc saruri de aluminiu;
  • Aloe Ever-Shield Deodorant Forever prezinta o consistenta densa;
  • Aloe Ever-Shield Deodorant Forever poate fi folosit imediat dupa epilare cu ceara sau cu lama.

 

Preluare din Revista Forever, nr 137, septembrie 2010