Aloe Berry Nectar si beneficiile aduse de afine

Aloe Berry Nectar are proprietati antiseptice asupra tractului uro-genital, conferite de merisor. Sucul de merisor este unul dintre cele mai puternice dezinfectante ale sistemului genito-urinar, combatand infectiile acestuia cu germeni patogeni din clasale E. coli Proteus. Se cunoaste mecanismul prin sucul de merisor actioneaza in acest sens, nepermitind bacteriilor patogene sa adere la sistemului urinar.

Merisorul este o sursa naturala certificata de picnogenol un antioxidant energic cu rol important in mentinerea colagenului.Sucul de merisor este bogat in antioxidant , imbunatateste circulatia sangvina.

O alta componenta pretioasa a produsului este sucul de mere, bogat in vitamina C, dar si vitamina potasiu si pectine.Pectina este o fibra alimentara solubila cu un rol esential in detoxifiere si mentinerea nivelului fiziologic al glicemiei si colesterolului.

Aloe Beery Nectar se poate consuma in timpul meselor sau separat. Aroma sa delicoasa, naturala, este data de gustul merisoarelor proaspete si al merelor bine coapte . Pentru a fi in egala masura pe placul adultilor si al copiilor sensibili la gust,a fost adaugat fructoza, un zahar natural obtinut din fructe.

Se recomanda la fel ca Aloe Vera Gel, in plus s-au constatat efecte remarcabile in:

–          Functionarea aparatului urinar,

–          Boli ale rinichilor (nisip, pietre dizolvabile),

–          Normalizarea ciclului menstrual,

–          Inflamatia prostatei,

Sucul Berry Nectar contine Gel de Aloe Vera stabilizat in mod natural, compozitia identica cu cea descrisca la produsul Aloe Vera Gel, la care s-a adaugat concentrat natural de afine rosii de padure, merisor de munte, concentrat de mere, extract de papaya.

Afinele rosii de padure contin contin urmatoarele principii active si foarte bune: acizii si saruri minerale, arbutiona, flavonoide, vitamina C, hidrocinona. Acest produs contine toate vitaminele, aminoacizii si enzimele aflate in Aloe vera Gel, la care se adauga sucul de mere si merisor. Produsul se consuma ca atare sau inaintea meselor cu jumatatea de ora intre 60-120 ml  zilnic.