Aloe Vera Gel, mai cunoscut sub denumirea de gelul de aloe vera este inconfundabil datorita proprietatilor sale binecunoscute in lume si in Romania si efectelor sale miraculoase Mai multe detalii »

Aloe Activator

Aloe Activator pentru ingrijirea tenului

Aloe Activator se numara printre cele mai apreciate produse pe baza de aloe vera pe care Forever Living Products vi le ofera. Concentratia de gel de aloe vera face din Aloe Activator nu numai unul dintre produsele cu cea mai mare concentratie de aloe vera din randul produselor Forever Living products, dar chiar si din randul tuturor produselor pe baza de aloevera pe care le puteti regasi pe piata.

Gelul de aloe vera stabilizat alaturi de alantoina sunt cele mai importante doua componente ale produsului Aloe Activator. Alantoina completeaza proprietatile gelului de aloe vera fiind un factor de regenerare celulara si de crestere. Avand in vedere proprietatile hidratante ale gelului de aloe vera, Aloe Activator devine astfel un excelent mod de a hidrata tenul, care pe deasupra este si foarte bogat in aminoacizi, polizaharide si enzime. Pentru ca este si o excelenta baza pentru masaj, Aloe Activator devine astfel ideal spre a fi folosit impreuna cu un alt produs excelent pentru ingrijirea tenului, Facial Contour Mask Powder, curatind, refacand si hidratand tenul. Pentru indepartarea celulelor moarte, masca Facial Contour Mask Powder devine un aliat de nadejde, aducand tenului un aspect tineresc si luminos.

Aloe Activator prezinta un pH echilibrat, usor spre acid(4,5), din acest motiv el putandu-se aplica fara griji chiar si in jurul ochilor. Aloe Activator este astfel un produs versatil recomandat a se folosi im mai multe scopuri, impreuna cu trusa Aloe Fleur de Jouvence sau in afara ei. Nu trebuie decat sa-l folositi alaturi de un tampon de vata pentru obtinerea unui efect de curatire a pielii si o senzatie de prospetime a tenului.

Modul de folosire al produsului:

  • Aloe Activator se va folosi impreuna cu un tampon de vata prin aplicarea acestuia pe zona dorita. Cand se va folosi impreuna cu produsele din trusa Aloe Fleur de Jouvence se vor urma instructiune din aceasta;

Continutul produsului:

  • In cadrul trusei Aloe Fleur de Jouvence flaconul contine 6 ml;

  • Separat, Aloe Activator contine 120 ml.

PRET CONSUMATOR
PRET DISTRIBUITOR (REDUS CU 15%)
16.74 Euro
14.24 Euro
*** Pretul de vanzare este pentru aceia dintre dumneavoastra care nu vor sa-si procure o legitimatie de consumator, oricum GRATUITA, altfel spus consumatori ocazionali.

*** TRANSPORT GRATUIT

PRETUL DE DISTRIBUITOR (cu 15% mai mic decat pretul de consumator) este pentru aceia dintre dumneavoastra care FAC O COMANDA DE MINIM 50 EURO + TVA, si care aleg sa-si procure o LEGITIMATIE DE CONSUMATOR (GRATUITA), in felul acesta beneficiind de urmatoarele avantaje:

- reducerea de 15% este valabila PE VIATA;- pot recomanda si altora produsele Forever, fiind recompensati de catre firma Forever Living Products Romania cu bani;
- devenind consumatori fideli pot beneficia de reduceri de pana la 36%;
- pot comanda DIRECT LA FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nedepinzand de nimeni altcineva;
- dintr-un consumator multumit puteti dezvolta o afacere si beneficia de facilitatile planului de marketing ce ofera numeroase posibilitati de obtinere a unor venituri direct proportionale cu implicarea fiecaruia

- TRANSPORT GRATUIT
- MATERIALE INFORMATIVE, PREZENTARI LIVE DE PRODUSE, SPRIJIN PENTRU DEZVOLTAREA UNEI AFACERI (pentru cei ce doresc acest lucru)

Trimite un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi facut publica. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>